Bedrijfsentertainment op maat

Myra de Groot gebruikt entertainment als middel om uw boodschap over te brengen: intern aan uw medewerkers en extern aan uw vaste en nieuwe klanten. Het entertainmentconcept wordt na een brainstorm voor u op maat geschreven. Het multifunctioneel inzetbare team van Myra de Groot verzorgt losse acts of het entertainment voor uw complete event. Myra de Groot zet interactie en beleving in om uw doelen te bereiken.

Een unieke vorm van amusement bij uw evenement met bedrijfsentertainment op maat. Wanneer u een organisator inschakelt, wordt het vermaak tijdens uw bedrijfsevenement professioneel geregeld. U geeft de organisatie van het bedrijfsentertainment uit handen, waardoor u zelf ontspannen kunt genieten van het evenement.

 • Bedrijfsentertainment op maat: van organisatie tot uitvoering
 • Verbinden van uw medewerkers en de vaste klanten van uw bedrijf
 • Creëer betrokkenheid bij medewerkers en bestuur

ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJFSENTERTAINMENT

Myra de Groot Entertainment heeft verschillende opties voor de inrichting van uw bedrijfsentertainment. Een paar voorbeelden:

 • Een spelshow op maat geschreven voor uw bedrijf
 • Een theaterdiner met anekdotes over uw medewerkers
 • Bedrijfsentertainment rond een speciale feestdag als Sinterklaas of Pasen
 • Een teambuilding activiteit met een musical over uw bedrijf

Bekijk nog meer mogelijkheden voor bedrijfsentertainment

Wilt u weten hoe Myra de Groot bedrijfsentertainment inzet om uw boodschap over te brengen? Bel voor een vrijblijvende afspraak met het onderstaande telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

OVER MYRA DE GROOT ENTERTAINMENT PRODUCTIES

Myra de Groot Entertainment Producties beschikt inmiddels over meer dan 130 personages met prachtige bijpassende kostuums. Flora Juffertje in ’t Groen staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Karel Koffie en Tante TEE staan voor hospitality en klantenbinding. De entert(r)ainers schrijven een concept voor bedrijfsentertainment helemaal op maat. Ook de productie en de uitvoering neemt het multi-inzetbare team van Myra de Groot u uit handen.

Er is nog veel meer mogelijk dan de bovenstaande thema’s. Wij kunnen bijvoorbeeld een evenement verzorgen rondom een bekend thema als Sinterklaas, Kerst, Pasen of Nieuwjaarsdag. Heeft u zelf een idee voor een thema van het bedrijfsentertainment? Ook als u bijvoorbeeld entertainment rondom een jubileum wilt, neemt Myra de Groot Entertainment Producties u de organisatie graag uit handen.

Voor een impressie van thema’s en onze personages, kunt u een kijkje nemen op de onderstaande pagina’s.

VOORBEELDEN VAN BEDRIJFSENTERTAINMENT OP MAAT

Myra de Groot Entertainment Producties adviseert en ondersteunt u bij het vaststellen van uw doelen. Wij vertalen uw doelen naar een concept op maat voor bedrijfsentertainment. Enkele voorbeelden van onze mogelijkheden:

 • Unieke personages bij ontvangst
 • Een act samen met het bestuur voor een unieke opening van uw bedrijf of evenement
 • Muzikale beleving tijdens de receptie van uw jubileum
 • Training voor uw medewerkers: ‘hoe zichtbaar ben jij in je elevator pitch?’
 • Themafeest naar keuze met passende personages
 • Kerst bedrijfsevenement voor uw medewerkers
 • Nieuwjaarsreceptie
 • Complete invulling van bedrijfsentertainment door één team

‘’Myra de Groot heeft de organisatie en uitvoering van ons bedrijfsevenement voor haar rekening genomen. Wij vonden het vooral leuk dat anekdotes over ons bedrijf terugkwamen bij het theaterdiner. Dit maakte het voor ons persoonlijker, wij komen graag nog eens terug.’’

Michelle van Dongen

IN 4 STAPPEN NAAR PASSEND BEDRIJFSENTERTAINMENT

Myra de Groot Entertainment Producties zet entertainment in om bijvoorbeeld betrokkenheid te creëren bij uw medewerkers of om uw boodschap op een originele wijze over te brengen. Samen met u stellen we de doelen van het evenement vast; wij vertalen deze vervolgens naar een entertainmentconcept. Van kennismaking tot uitvoering hanteren wij bij bedrijfsentertainment vier simpele stappen:

 • 1Kennismaking

  Het kennismakingsgesprek is bedoeld om doelen vast te stellen en te brainstormen over de invulling van het evenement. Welke vorm van bedrijfsentertainment past bij uw bedrijf, bereikt de doelstellingen en brengt de juiste boodschap over?

 • 2Doelen stellen

  Wij vertalen uw doelstellingen naar een concept voor uw entertainment. De invulling van het evenement stellen we in overleg met u vast. Hierna gaan wij over tot de productie.

 • 3Plan opstellen

  De planning leggen we vast in een draaiboek. We bezoeken de locaties en zetten alles in werking om te zorgen voor een succesvol eindresultaat.

 • 4Uitvoering

  Het team van Myra de Groot Entertainment Producties zorgt voor de complete logistiek en opbouw achter de schermen. De uitvoering van het bedrijfsentertainment regelt ons team ook. Zo zorgen we voor een onvergetelijk moment.

COMPLEET BEDRIJFSENTERTAINMENT, UITGEVOERD DOOR ÉÉN TEAM

Het team van Myra de Groot Entertainment Producties bestaat uit enthousiaste professionals uit het theater-vak.  De mensen die ervoor zorgen dat uw bedrijfsentertainment een succes wordt zijn:

 • Entertainers die kunnen zingen, dansen, acteren, presenteren goochelen en een instrument bespelen
 • Experts op het gebied van audiovisuele elementen die zorgen voor licht, geluid, fotografie en film
 • Leden van het productieteam. Dit team bestaat uit producers, visagisten, grimeurs, decorontwerpers, een strateeg en een regisseur.

Met dit team verzorgen wij uw evenement tot in de puntjes, zowel voor als achter de schermen. Wij verzorgen zowel losse acts als complete concepten die op maat gemaakt worden voor uw bedrijf. Van ontvangst tot uitzwaaimoment: alles wordt voor u geregeld!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor entertainment bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak.

‘’Wij hebben met onze medewerkers een ontzettende leuke musical gemaakt over ons bedrijf. De medewerkers van Myra de Groot waren erg behulpzaam en enthousiast. Absoluut een aanrader als teambuilding activiteit.’’

Mark de Wit

IMPRESSIES VAN BEDRIJFSENTERTAINMENT OP MAAT

Bij Myra de Groot Entertainment Producties maken wij een evenement op maat voor uw bedrijf, zodat deze volledig aansluit op uw wensen. Hieronder volgt een impressie van de mogelijkheden op het gebied van thema’s en personages.

NEEM CONTACT OP MET MYRA DE GROOT

Bent u enthousiast geworden over de manier waarop wij uw bedrijfsentertainment kunnen verzorgen? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en bekijken we de mogelijkheden voor uw evenement. Bel 06 5581 6998 of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bedrijfsnaam
Vraag/ opmerking*
 

sfeer

sfeer

sfeer

Over ons

Myra: “Mensen om mij heen verzamelen met dezelfde visie en werkwijze. Een platform creëren waar iedereen kan doen wat ze te gek vinden. Altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Dát maakt mij een workaholic met een glimlach.”

Lees meer

Achter de schermen

Myra: “Achter de schermen werken wij keihard aan kwaliteit. We hebben een hoop lol en hebben respect voor elkaar; ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Ik hecht net zoveel waarde aan professionaliteit als aan de juiste mentaliteit. Dat merk je zowel voor als achter de schermen.”

Lees meer

sfeer

sfeer

sfeer