Bedrijfsentertainment

Een unieke vorm van amusement bij uw evenement met bedrijfsentertainment op maat. Wanneer u een organisator inschakelt, wordt het vermaak tijdens uw bedrijfsevenement professioneel geregeld. U geeft de organisatie van het bedrijfsentertainment uit handen, waardoor u zelf ontspannen kunt genieten van het evenement.

 • Bedrijfsentertainment op maat: van organisatie tot uitvoering
 • Verbinden van uw medewerkers en de vaste klanten van uw bedrijf
 • Creëer betrokkenheid bij medewerkers en bestuur

Onze mogelijkheden voor bedrijfsentertainment

Myra de Groot Entertainment heeft verschillende opties voor de inrichting van uw bedrijfsentertainment. Een paar voorbeelden:

 • Een spelshow op maat geschreven voor uw bedrijf
 • Een theaterdiner met anekdotes over uw medewerkers
 • Bedrijfsentertainment rond een speciale feestdag als Sinterklaas of Pasen
 • Een teambuilding activiteit met een musical over uw bedrijf

Wilt u weten hoe Myra de Groot bedrijfsentertainment inzet om uw boodschap over te brengen? Bel voor een vrijblijvende afspraak met het onderstaande telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw missie, onze personages

Myra de Groot Entertainment Producties beschikt inmiddels over meer dan 130 personages met prachtige bijpassende kostuums. Flora Juffertje in ’t Groen staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Karel Koffie en Tante TEE staan voor hospitality en klantenbinding. De entert(r)ainers schrijven een concept voor bedrijfsentertainment helemaal op maat. Ook de productie en de uitvoering neemt het multi-inzetbare team van Myra de Groot u uit handen.

Er is nog veel meer mogelijk dan de bovenstaande thema’s. Wij kunnen bijvoorbeeld een evenement verzorgen rondom een bekend thema als Sinterklaas, Kerst, Pasen of Nieuwjaarsdag. Heeft u zelf een idee voor een thema van het bedrijfsentertainment? Ook als u bijvoorbeeld entertainment rondom een jubileum wilt, neemt Myra de Groot Entertainment Producties u de organisatie graag uit handen.

Voorbeelden van bedrijfsentertainment op maat

Myra de Groot Entertainment Producties adviseert en ondersteunt u bij het vaststellen van uw doelen. Wij vertalen uw doelen naar een concept op maat voor bedrijfsentertainment. Enkele voorbeelden van onze mogelijkheden:

 • Unieke personages bij ontvangst
 • Een act samen met het bestuur voor een unieke opening van uw bedrijf of evenement
 • Muzikale beleving tijdens de receptie van uw jubileum
 • Training voor uw medewerkers: ‘hoe zichtbaar ben jij in je elevator pitch?’
 • Themafeest naar keuze met passende personages
 • Kerst bedrijfsevenement voor uw medewerkers
 • Nieuwjaarsreceptie
 • Complete invulling van bedrijfsentertainment door één team

“Myra de Groot heeft de organisatie en uitvoering van ons bedrijfsevenement voor haar rekening genomen. Wij vonden het vooral leuk dat anekdotes over ons bedrijf terugkwamen bij het theaterdiner. Dit maakte het voor ons persoonlijker, wij komen graag nog eens terug.”

Michelle van Dongen

In 4 stappen naar passend bedrijfsentertainment

Myra de Groot Entertainment Producties zet entertainment in om bijvoorbeeld betrokkenheid te creëren bij uw medewerkers of om uw boodschap op een originele wijze over te brengen. Samen met u stellen we de doelen van het evenement vast; wij vertalen deze vervolgens naar een entertainmentconcept. Van kennismaking tot uitvoering hanteren wij bij bedrijfsentertainment vier simpele stappen.

“Wij hebben met onze medewerkers een ontzettende leuke musical gemaakt over ons bedrijf. De medewerkers van Myra de Groot waren erg behulpzaam en enthousiast. Absoluut een aanrader als teambuilding activiteit.

Mark de Wit

Impressies van bedrijfsentertainment op maat

Bij Myra de Groot Entertainment Producties maken wij een evenement op maat voor uw bedrijf, zodat deze volledig aansluit op uw wensen. Hieronder volgt een impressie van de mogelijkheden op het gebied van thema’s en personages.