Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis.

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Bruiloft

Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis. Myra de Groot entertainment producties kan jullie bruiloft van begin tot eind organiseren; van ontvangst tot muziek, van entertainment tijdens het diner tot aan een spetterende feestavond. Ons team zorgt ervoor dat jullie dag perfect verloopt.

Kies voor stijlvol geklede entertainers of personages in op maat gemaakte kostuums. Laat Myra de Groot de choreografie van jullie openingsdans creëren. Verzamel de leukste felicitaties en anekdotes door onze Verhaalhalers met een fotograaf op pad te laten gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen