Entertainment voor scholen wordt ingezet om de leerlingen, leerkrachten en de ouders te verbinden. Het brengt het talent in de kinderen naar boven en stimuleert hun eigen creativiteit.

Myra de Groot Entertainment Producties verzorgt evenementen op maat voor op uw school. Elk evenement geven wij een unieke en creatieve invulling. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

 • Een musical in 1 dag voor alle leerlingen van uw school
 • Complete begeleiding voor de eindmusical van groep 8
 • Een eenmalige musicalworkshop waarbij u zelf het thema kiest
 • Een musicalproject met een daverende eindpresentatie
 • Een compleet verzorgde voorstelling vol interactie en beleving

DE VOORDELEN VAN ENTERTAINMENT OP MAAT VOOR SCHOLEN

 • Musicalworkshops brengen uw leerlingen in beweging
 • Een musical zorgt voor verbinding tussen de school, leerlingen, leerkrachten en ouders
 • Alle voorstellingen op maat gemaakt, geheel naar uw wensen
 • Professioneel advies en begeleiding bij de ontwikkeling, productie en uitvoering
 • Een unieke invulling voor entertainment op school

Meer weten over ons entertainment voor scholen? Neem dan contact op met Myra de Groot door te bellen naar het onderstaande nummer of maak direct een afspraak.

VOORBEELDEN VAN ENTERTAINMENT VOOR SCHOLEN

De bovenstaande creatieve invullingen zijn slechts voorbeelden. Bij Myra de Groot Entertainment Producties is nog veel meer mogelijk op het gebied van entertainment voor scholen. Een aantal voorbeelden:

 • Wij schrijven liedjes op maat die de leerlingen van uw school uitvoeren, compleet met zang en dans
 • Het organiseren van activiteiten voor een projectweek
 • Een gezamenlijke warming-up bij de start van een evenement
 • Wij kunnen een paashaas regelen voor bij het paasontbijt op school

Omdat al onze projecten maatwerk zijn, bent u bij Myra de Groot verzekerd van een creatieve invulling voor uw evenement.

in 4 stappen op maat gemaakt entertainment voor uw school

Door middel van maatwerk creëren wij een passende, creatieve invulling voor de evenementen op uw school. Om een passend voorstel te maken dat aansluit bij uw wensen, maken wij gebruik van vier eenvoudige stappen:

 • 1Kennismaking

  Het eerste gesprek is bedoeld als kennismaking. Wij geloven namelijk dat uitgebreid kennis maken de basis legt voor een succesvolle samenwerking. Wanneer er een klik is, gaan we vol energie door naar de tweede stap.

 • 2Ontwikkeling

  Bij deze stap komen uw wensen, doelstellingen en budget aan bod. Wij delen onze ideeën en bespreken de mogelijkheden voor de creatieve invulling van uw evenement. Na de afstemming van het thema en de verdere invulling van het evenement, gaan wij over tot de productie van entertainment op uw school.

 • 3Productie

  Myra de Groot Entertainment Producties geeft in de voorbereiding voor het evenement op uw school advies en tips. Wij verstrekken een draaiboek waarin alle informatie staat die de school nodig heeft om het evenement voor te bereiden. In overleg met u bepalen we de samenwerking met leerlingen, docenten, ouders en publiek.

 • 4Uitvoering

  De uitvoering van entertainment op school wordt volledig verzorgd door Myra de Groot Entertainment Producties. Door de creatieve invulling en de fijne samenwerking zorgen we voor een bijzonder en mooi resultaat.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij zijn bereikbaar op het onderstaande telefoonnummer. Een bericht achter laten kan ook, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

MUSICAL IN 1 DAG

Onder leiding van de enthousiaste entertainers van Myra de Groot Entertainment Producties maken de leerlingen van uw school kennis met de verschillende vormen van theater. We werken aan zang, dans, acteren, decor, grime, kostuums en techniek. Samen met onze entertainers werken de leerlingen toe naar een musical waarin zij allemaal de hoofdrol spelen. Entertainment op school in de vorm van een musical op maat brengt de leerlingen in beweging en stimuleert hun creativiteit en talent. Ook zorgen wij ervoor dat leerkrachten begeleid worden en betrekken we de ouders bij de musical.

EINDMUSICAL VOOR GROEP 8

Wanneer wij het entertainment op uw school verzorgen, krijgt u begeleiding van onze professionele entertainer uit het theatervak. Deze entertainer verzorgt de creatieve inbreng voor de eindmusical van groep 8. De leerkracht krijgt ondersteuning en bij de leerlingen halen we het beste naar boven door hun creativiteit te stimuleren. Tijdens de repetities werkt de entertainer op enthousiaste wijze aan het script, de choreografie, zang, zanginterpretatie, het acteren en de rolbeleving. Ook geeft hij advies en tips op het gebied van een draaiboek, decor, attributen en kostuums. U krijg verfrissende input op creatief gebied, zowel voor als achter de schermen.

‘Wij hebben een hele positieve ervaring over gehouden aan de entertainer van Myra de Groot. Hij heeft geholpen op alle vlakken van de eindmusical van groep 8 op onze school. De leerlingen en leerkrachten hebben een leuke tijd gehad en vooral de leerlingen zijn apetrots op hun originele musical. Ouders, familie en vrienden hebben genoten van de eindvoorstelling. Een beter afscheid hadden onze leerlingen niet kunnen hebben!’

Janet de vries - de Triangel

MUSICALWORKSHOPS EN – PROJECTEN

Als entertainment op uw school kunt u ook kiezen voor een musicalworkshop. Tijdens deze workshop laten wij uw leerlingen en leerkrachten kennis maken met de verschillende disciplines van het theater vak: zang, dans en acteren. We gaan dieper in op de interpretatie van zang, maken een eigen choreografie en we kruipen in de huid van de personages. Wij ontwerpen het decor voor u en schrijven een script op maat. We sluiten de voorstelling natuurlijk af met een spetterende voorstelling. De vorm, tijdsduur en het thema van de musical bepalen we in overleg met u.

ENTERTAINMENT VOOR SCHOLEN: VOORSTELLINGEN OP MAAT

Myra de Groot Entertainment Producties verzorgt voorstellingen op maat voor uw school. Wij kunnen bijvoorbeeld voorstellingen schrijven rondom bekende thema’s als Sinterklaas, Kerst en Valentijn. Heeft u zelf een thema bedacht? Dan is het ook mogelijk dat wij daar een voorstelling op maat voor maken. Onze entertainers zorgen voor een compleet programma vol interactie en beleving waar iedereen in de zaal van zal genieten. Een voorstelling op maat staat in het teken van zang, dans en prachtige kostuums en duurt maximaal één uur.

Wilt u ook een op maat gemaakte voorstelling als entertainment op uw school? Bel voor een vrijblijvende afspraak met 06 5581 6998 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

‘Wij wilden tijdens de Sinterklaasperiode eens wat anders op onze school. Via via kwamen wij in aanraking met Myra de Groot en zij heeft voor ons een fantastische voorstelling geschreven. Wij hebben genoten, de leerlingen vonden het geweldig en we hebben veel positieve reacties gekregen van ouders. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!’

Roel van Veen - de Regenboog

THEMA’S VOOR ENTERTAINMENT OP SCHOLEN

Met entertainment op school zorgen we ervoor dat uw leerlingen aan de slag gaan met hun creativiteit en stimuleren we hun talent. Tevens nemen onze entertainers de zorg voor evenementen uit handen van de leerkrachten, van de entertainers krijgen zij alle begeleiding die zij nodig hebben. Myra de Groot Entertainment Producties kiest in overleg met uw school het thema voor het evenement. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van thema’s. Het is ook mogelijk om zelf met ideeën en thema’s te komen. Omdat wij werken met maatwerk concepten kunnen wij u in de meeste gevallen van dienst zijn. Klik op het thema van uw keuze voor meer informatie:

 • Nieuwjaar

  Nieuwjaar

  Vadertje Tijd houdt zich bezig met alles wat te ma ...

 • Valentijn

  Valentijn

  Val en Tijn vormen een hartverwarmend duo. Ze verr ...

 • Lente

  Lente

  Overgevlogen uit de Elfenvalei zorgen deze elfen e ...

 • Pasen

  Pasen

  De unieke paashazen verstoppen de paaseieren in uw ...

 • Moederdag

  Moederdag

  Gastvrijheid en klantenbinding staan bovenaan bij ...

 • Pinksteren

  Pinksteren

  De pinksterbloemen vieren met u het voorjaar. Zij ...

 • Vaderdag

  Vaderdag

  Beatrijs Eigenwijs en AnneFloor Praatmaardoor (de ...

 • Zomer

  Zomer

  Zonnestraalvangers Zonne en Sterre vangen de eerst ...

 • Herfst

  Herfst

  Autumn en Leaf kondigen de herfst aan in uw winkel ...

 • Dierendag

  Dierendag

  Klazien Konijn en Toekie Toekan spelen tijdens Die ...

 • Oktoberfest

  Oktoberfest

  Total Kwatsch is een interactieve muzikale beleven ...

 • Halloween

  Halloween

  Tijdens de Halloween-actie krijgt uw winkelcentrum ...

 • Sinterklaas

  Sinterklaas

  Cato Cadeau en Fred Pakket komen regelrecht uit de ...

 • Kerst

  Kerst

  X-mas Dickens Style, bekende winterse liedjes word ...

 • Winter

Personages

Myra de Groot Entertainment Producties zet bij entertainment op school personages in met prachtige kostuums. Live zang, interactie en beleving zorgen voor een fantastisch eindresultaat. Bekijk hier een aantal voorbeelden van personages die wij kunnen inzetten bij onze producties:

NEEM CONTACT OP MET MYRA DE GROOT ENTERTAINMENT PRODUCTIES

Bent u benieuwd naar een passende, creatieve invulling voor entertainment op school? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06 5581 6998 of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bedrijfsnaam
Vraag/ opmerking*
 

sfeer

sfeer

sfeer

Over ons

Myra: “Mensen om mij heen verzamelen met dezelfde visie en werkwijze. Een platform creëren waar iedereen kan doen wat ze te gek vinden. Altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Dát maakt mij een workaholic met een glimlach.”

Lees meer

Achter de schermen

Myra: “Achter de schermen werken wij keihard aan kwaliteit. We hebben een hoop lol en hebben respect voor elkaar; ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Ik hecht net zoveel waarde aan professionaliteit als aan de juiste mentaliteit. Dat merk je zowel voor als achter de schermen.”

Lees meer

sfeer

sfeer

sfeer