Tijdens de Halloween-actie krijgt uw winkelcentrum bezoek van de heksen Petronel JekentmetochWel en Katrien MijhebjenognooitGezien met hun pompoenen en spinnenwebben.

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Halloween

Petronel JekentmetochWel en Katrien MijhebjenognooitGezien

Tijdens de Halloween-actie krijgt uw winkelcentrum bezoek van de heksen Petronel JekentmetochWel en Katrien MijhebjenognooitGezien met hun pompoenen en spinnenwebben. Deze bijzondere heksen bewegen met hun grappen en grollen als rode draad door uw event of theaterdiner.

Vampieren

De Vampieren verrassen het winkelend publiek met hun griezelige humor of nemen u mee in het verhaal van een scary, op maat geschreven theaterdiner voor uw bedrijf.

Groep Griezels

Een op maat geschreven verhaal met passende griezels voor uw winkelcentrum, een griezelig theaterdiner vol humor of een doolhof op uw Halloween-event.

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen