X-mas Dickens Style, bekende winterse liedjes worden in een verrassende stijl gezongen, a capella of met gitaarbegeleiding en omkleed met prachtige kostuums.

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Kerst

Cato KerstCadeau en Jet KerstPakket

Cato KerstCadeau en Jet KerstPakket komen regelrecht uit de cadeaufabriek van de Kerstman om uw medewerkers te begeleiden bij het samenstellen van hun eigen kerstpakket. Prachtig inpakpapier, strikjes, veertjes, frutsels; het vrolijke duo heeft alle materialen bij de hand om iedereen een pakketje aandacht te geven tijdens het kerstevenement van uw winkelcentrum. Cato en Jet spelen ook regelmatig mee in een kerstmusical waarin de leerlingen van uw school de hoofdrol spelen.

X-mas Dickens Style – a century of carols

In X-mas Dickens Style worden bekende winterliedjes op verrassende wijze gezongen: a capella of met gitaarbegeleiding, maar altijd aangekleed met prachtige kostuums. Een Christmas Sing-along met uw medewerkers of een sfeervol ontvangst bij de entree van uw kerstevenement, X-mas Dickens Style brengt iedereen in winterse sferen.

WinterElfen

De WinterElfen zingen vrolijke kerstliedjes om uw medewerkers uit te nodigen voor een kerstevenement. Zij begeleiden uw gasten bij het samenstellen van hun eigen kerstpakket en pakken de cadeautjes van de bezoekers van uw winkelcentrum in. Ook zijn de winterse elfen vaak te vinden op netwerkevenementen; daar hangen zij samen met de ondernemers kerstkaarten met goede voornemens in de kerstboom.

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen