Klantervaringen

“Myra en haar bedrijf staan voor energie, enthousiasme en top kwaliteit. Prachtige kostuums, creativiteit en de beste entertainers, bij Myra straalt alles een en al professionaliteit uit. Als ik bij Myra een opdracht uitzet, dan weet ik dat bezoekers/gasten een topdag hebben.”

Nicky Bink
Opvallers


“Voor ons 30-jarig bedrijfsjubileum hebben we een Experience Tour door ons bedrijf en haar afdelingen georganiseerd. Samen met Myra hebben we gezorgd voor een unieke ervaring die ons, en onze relaties, nog lang bij zal blijven. Haar enthousiasme, passie voor het vak en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat we een act konden presenteren die 100% bij onze bedrijfsvisie paste. Dank aan Myra en haar team voor deze geweldige belevenis!”

Yanne Gelissen
Gepla BV

 

“Myra staat synoniem voor kwaliteit, professionaliteit en het nakomen van afspraken. Maar het allerbelangrijkste is: het staat voor passie. Vol overgave, met een luisterend oor en een scherp vizier schat ze elke situatie haarfijn in. Op deze wijze creëert ze voor elk individu zijn of haar ultieme momentum. Genieten!”

Roland Rozenbroek
General Manager
Hof van Saksen

 

“Wij hebben al jarenlang een intensieve en succesvolle samenwerking met Myra de Groot entertainment producties op het gebied van interactie, beleving en maatwerk entertainment. Gegarandeerd volle tevredenheid bij al onze klanten; wij zetten haar TeamMDG dan ook veelvuldig en graag in. Op naar nog meer samenwerking en tevreden klanten.”

Sander Steffen

Creative Director
Entertain-ME

 

Onze opdrachtgevers en Eventz zijn erg tevreden over Myra en haar mooie personages. En hebben wij een globaal idee, dan gaat Myra los met het samenstellen of tot leven wekken van personages. Duimpje omhoog dus voor Myra en haar team."

René Huijbregts
EventZ Director
EventZ Retail

 

“Winkelcentrum Amstelplein in Uithoorn werkt al 3 jaar samen met Myra de Groot entertainment producties. Dit naar volle tevredenheid van alle partijen. Vooral de bevlogenheid, het enthousiasme en de enorme energie van Myra, maar ook de professionaliteit van haar medewerkers, zorgen ervoor dat het elke keer weer een happening is als ze bij ons in het winkelcentrum zijn. En dat vinden niet alleen de winkeliers, maar vooral ook de klanten.”

Mark Schoorl
Het Theehuis

 

Plaats uw klantervaring

Feedback is voor ons heel waardevol. Het helpt ons bij het perfectioneren van onze dienstverlening.

Naam*
Bedrijfsnaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Uw cijfer*
Uw ervaring*
 

sfeer

sfeer

sfeer

Over ons

Myra: “Mensen om mij heen verzamelen met dezelfde visie en werkwijze. Een platform creëren waar iedereen kan doen wat ze te gek vinden. Altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Dát maakt mij een workaholic met een glimlach.”

Lees meer

Achter de schermen

Myra: “Achter de schermen werken wij keihard aan kwaliteit. We hebben een hoop lol en hebben respect voor elkaar; ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Ik hecht net zoveel waarde aan professionaliteit als aan de juiste mentaliteit. Dat merk je zowel voor als achter de schermen.”

Lees meer

sfeer

sfeer

sfeer