Wij staan voor “Entertainment met een missie”. Of onze entertainment oplossingen het beoogde resultaat hebben gebracht kunnen onze klanten daarom het beste vertellen!

“Myra en haar bedrijf staan voor energie, enthousiasme en top kwaliteit. Prachtige kostuums, creativiteit en de beste entertainers, bij Myra straalt alles een en al professionaliteit uit. Als ik bij Myra een opdracht uitzet, dan weet ik dat bezoekers/gasten een topdag hebben.”

Nicky Bink
Opvallers

“Voor ons 30-jarig bedrijfsjubileum hebben we een Experience Tour door ons bedrijf en haar afdelingen georganiseerd. Samen met Myra hebben we gezorgd voor een unieke ervaring die ons, en onze relaties, nog lang bij zal blijven. Haar enthousiasme, passie voor het vak en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat we een act konden presenteren die 100% bij onze bedrijfsvisie paste. Dank aan Myra en haar team voor deze geweldige belevenis!”

Yanne Gelissen
Gepla BV

“Myra staat synoniem voor kwaliteit, professionaliteit en het nakomen van afspraken. Maar het allerbelangrijkste is: het staat voor passie. Vol overgave, met een luisterend oor en een scherp vizier schat ze elke situatie haarfijn in. Op deze wijze creëert ze voor elk individu zijn of haar ultieme momentum. Genieten!”

Roland Rozenbroek
General Manager, Hof van Saksen

“Wij hebben al jarenlang een intensieve en succesvolle samenwerking met Myra de Groot entertainment producties op het gebied van interactie, beleving en maatwerk entertainment. Gegarandeerd volle tevredenheid bij al onze klanten; wij zetten haar TeamMDG dan ook veelvuldig en graag in. Op naar nog meer samenwerking en tevreden klanten.”

Sander Steffen
Creative Director, Entertain-ME

“Onze opdrachtgevers en Eventz zijn erg tevreden over Myra en haar mooie personages. En hebben wij een globaal idee, dan gaat Myra los met het samenstellen of tot leven wekken van personages. Duimpje omhoog dus voor Myra en haar team.”

René Huijbregts
EventZ Director, EventZ Retail

“Winkelcentrum Amstelplein in Uithoorn werkt al 3 jaar samen met Myra de Groot entertainment producties. Dit naar volle tevredenheid van alle partijen. Vooral de bevlogenheid, het enthousiasme en de enorme energie van Myra, maar ook de professionaliteit van haar medewerkers, zorgen ervoor dat het elke keer weer een happening is als ze bij ons in het winkelcentrum zijn. En dat vinden niet alleen de winkeliers, maar vooral ook de klanten.”

Mark Schoorl
Het Theehuis