Overgevlogen uit de Elfenvalei zorgen deze elfen er voor dat het winkelend publiek met een stralende glimlach geniet van de stralende lentedag.

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Lente

Flora Juffertje In ’t Groen en Rosemarie Vergeet me Niet

Met Flora Juffertje In ’t Groen geeft u tijdens uw event aan dat u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vindt. Samen met Rosemarie Vergeet me Niet kondigt zij de lente aan in uw winkelcentrum of verrassen zij de bezoekers van uw tuincentrum met een passende give-away.

Elfen

Overgevlogen uit de Elfenvalei zorgen deze elfen ervoor dat het winkelend publiek met een stralende glimlach geniet van een heerlijke lentedag. Tijdens een sprookjesachtig themafeest, verjaardag of theaterdiner zorgen deze elfen voor een evenement vol beleving en interactie.

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen