Evenementen voor winkelcentrum promotie

Lifestyle & Beauty event

Ontdek evenementen waarbij we samen werken aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw onderneming. Evenementen als een mobiel Fashion event, Lifestyle & Beauty Event en een Food event waarbij alle deelnemende ondernemingen extra worden uitgelicht 

Tijdens het Lifestyle & Beauty event kan het winkelend publiek inspiratie opdoen op het gebied van Lifestyle & Beauty bij diverse ondernemingen in jouw winkelcentrum. Jullie laten de bezoekers de meest bijzondere producten zien, geven advies over de nieuwste trends en vertellen over jullie uitgebreide dienstverlening. De presentatoren bewegen door het centrum om het publiek te attenderen op de demonstraties, metamorfoses, workshops en spelelementen en wijzen hen waar deze activiteiten plaatsvinden.

Naar wens kan de complete organisatie van dit event uitgebreid worden met het leveren van verschillende podia waar de presentatoren de ondernemers extra kunnen uitlichten, demonstraties en workshops op gegeven kunnen worden, mobiele muzikale beleving en meer luxe kramen of tenten waaronder de ondernemers hun krachten kunnen bundelen.

Neem even contact op voor meer informatie: