Gastvrijheid en klantenbinding staan bovenaan bij Tante TEE en Karel Koffie. Op warme wijze ontvangen zij uw gasten bij uw evenement.

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Moederdag

Tante TEE en Karel Koffie

Gastvrijheid en klantenbinding staan bovenaan bij Tante TEE en Karel Koffie. Op warme wijze ontvangen zij uw gasten bij uw evenement. Ze wijzen het winkelend publiek op de leukste moederdagcadeau’s tijdens een winkelcentrumpromotie en vertolken bekende meezingers tijdens de opening van uw nieuwe pand.

Suikertante Suus Eclair van Wafelen & Suikeroom Sjors Praline van Wafelen

Suikertante Suus en Suikeroom Sjors leggen uw gasten in de watten.
Zij feliciteren uw jubilaris en verrassen uw medewerkers in hun nieuwe kantoor. Tevens verzorgen ze – in samenwerking met de ondernemers – een complete high tea in uw winkelcentrum tijdens het moederdag-event. Suus en Sjors studeren ook regelmatig een op maat geschreven lied in met de leerlingen van uw school. Dit kan bijvoorbeeld een lied zijn ter ere van het vijftigjarig bestaan van de school.

Directeur van de Chocoladefabriek & zijn huishoudster

Willy Wonka en zijn huishoudster laten de bezoekers van het winkelcentrum chocolade van de nieuwe winkel proeven en verrassen alle moeders met een chocoladehart. Het duo presenteert de Chocolade fontein op uw bruiloft en speelt mee in de ‘Musical in 1 dag’ waarin al uw leerlingen de hoofdrol spelen.

The Nanny & haar schoorsteenveger

Nanny Mary en haar schoorsteenveger geven opvoedkundige tips aan de bezoekers van uw winkelcentrum tijdens een moederdag-actie en ontvangen de gasten tijdens de opening van een zorginstelling. Ze zingen bekende liedjes tijdens het theaterdiner voor uw medewerkers en geven regelmatig etiquetteworkshops op scholen.

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen