Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Musical in 1 dag voor bedrijven

Musical in 1 dag voor bedrijven

Onder leiding van enthousiaste entert(r)ainers studeren uw medewerkers scènes en liedjes in uit bekende musicals en popnummers. Er wordt in teams gewerkt aan zang, dans, acteren, zanginterpretatie en presentatie. Omdat we in één dag samen naar een voorstelling toewerken, ontdekken de medewerkers veel ongekende talenten bij zichzelf en elkaar. Aan het eind van de middag wordt alles samengevoegd tot een complete musical.

Tijdens de musical worden de medewerkers begeleid door de entert(r)ainers; zij fungeren als rode draad in de voorstelling. De entert(r)ainers zijn gekleed in prachtige kostuums en er wordt live gezongen. Tijdens de musical zitten alle medewerkers in de zaal en kunnen zij zien wat iedereen heeft ingestudeerd. Aansluitend is er ruimte om over de dag na te praten: hoe hebben we dit samen voor elkaar gekregen? En dat in één dag! Is uw bedrijf klaar voor een energieke beleving met een ‘Musical in 1 dag’?

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen