Onder leiding van enthousiaste entert(r)ainers studeren de leerlingen scènes en liedjes in uit diverse bekende musicals

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Musical in 1 dag voor scholen

Onder leiding van enthousiaste entert(r)ainers studeren de leerlingen scènes en liedjes in uit diverse bekende musicals, sprookjes en popnummers. Er wordt gewerkt aan zang, dans en acteren. In de middag worden openingslied en het eindlied ingestudeerd en wordt alles samengevoegd tot een musical. De musical wordt door ons op maat geschreven en gebaseerd op een thema dat in overleg met uw school wordt gekozen. Wat dacht u van ‘Dance Diva en Disco Dude en het grote meez(w)ingfeest’? Of ‘Beatrijs Eigenwijs en AnneFloor PraatmaarDoor’, de stiefzussen van Assepoester die samen met de kinderen op zoek gaan naar de Prins?

De tijd dat de kinderen geen workshops volgen wordt ingevuld door de school. De kinderen kunnen bijvoorbeeld helpen met het klaarzetten van de stoelen in de zaal, ze kunnen decoratie en attributen maken voor de voorstelling, de teksten instuderen, schminken, enzovoorts. Wij geven u daarin graag tips.

Tijdens de voorstelling worden de leerlingen begeleid door onze entert(r)ainers; zij fungeren als rode draad in de musical. De entert(r)ainers zijn gekleed in prachtige kostuums en er wordt live gezongen. De Musical wordt getoond aan de andere groepen, de ouders, de familie en vrienden. De uitvoering vindt plaats op een locatie die in overleg gekozen wordt. Zijn jullie klaar voor een spetterende beleving met een ‘Musical in 1 dag’?

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen