Musical in 1 dag voor scholen

Komt het jubileum van de school steeds dichterbij? Kijk je niet uit naar lange vergaderingen daarover?

Ziet het er naar uit dat je zelf veel tijd kwijt bent aan de voorbereidingen? Wil je een uniek idee voorstellen?

Ontdek Musical in 1 dag, waarbij alle leerlingen van de school de hoofdrol spelen, leerkrachten hun creativiteit inzetten en ouders meehelpen of puur genieten van het optreden van hun talentvolle kinderen en dat allemaal in 1 dag.

TeamMDG verbindt, brengt mensen in beweging en geeft energie!

Plan nu alvast een korte brainstorm via myra@myradegroot.nl voor meer informatie en alle mogelijkheden

Musical in 1 dag
Een dag vol beweging, verbinding en energie!

Onder leiding van enthousiaste entert(r)ainers studeren de leerlingen tijdens de repetities scènes en liedjes in uit diverse bekende musicals, sprookjes en ook popnummers. Er wordt gewerkt aan zang, dans en acteren. Ook worden het openingslied en het eindlied ingestudeerd en uiteindelijk wordt alles samengevoegd tot een complete voorstelling. Hun eigen musical in 1 dag. De musical wordt door ons vooraf op maat geschreven en gebaseerd op een thema dat in overleg met uw school wordt gekozen. Wat dacht u van de Wereldreizigers die met de leerlingen wel een hele bijzondere reis maken? Of de Verhaalhalers Clair Literair en Simon Synopsis die een boek schrijven over het jubileum of het leven van de directeur die afscheid neemt van de school.

De leerlingen werken samen met de leerkrachten aan decoratie, attributen en accessoires. De leerkrachten ontvangen daarvoor tips en wij zijn ook fan van schitterende eigen creaties. Door de energie van dag komen er ongekende talenten naar boven. Bij de leerlingen en ook bij de leerkrachten.

Tijdens de voorstelling worden de leerlingen begeleid door onze entert(r)ainers; zij fungeren als rode draad in de musical. De entert(r)ainers zijn gekleed in prachtige kostuums en er wordt live gezongen. De Musical wordt getoond aan de andere groepen, de ouders, de familie en vrienden. De uitvoering vindt plaats op een locatie die in overleg gekozen wordt. Zijn jullie klaar voor een spetterende beleving met een ‘Musical in 1 dag’?