Musical in 1 dag voor scholen

Onder leiding van enthousiaste entert(r)ainers studeren de leerlingen scènes en liedjes in uit diverse bekende musicals

Onder leiding van enthousiaste entert(r)ainers studeren de leerlingen scènes en liedjes in uit diverse bekende musicals, sprookjes en popnummers. Er wordt gewerkt aan zang, dans en acteren. In de middag worden openingslied en het eindlied ingestudeerd en wordt alles samengevoegd tot een musical. De musical wordt door ons op maat geschreven en gebaseerd op een thema dat in overleg met uw school wordt gekozen. Wat dacht u van ‘Dance Diva en Disco Dude en het grote meez(w)ingfeest’? Of ‘Beatrijs Eigenwijs en AnneFloor PraatmaarDoor’, de stiefzussen van Assepoester die samen met de kinderen op zoek gaan naar de Prins?

De tijd dat de kinderen geen workshops volgen wordt ingevuld door de school. De kinderen kunnen bijvoorbeeld helpen met het klaarzetten van de stoelen in de zaal, ze kunnen decoratie en attributen maken voor de voorstelling, de teksten instuderen, schminken, enzovoorts. Wij geven u daarin graag tips.

Tijdens de voorstelling worden de leerlingen begeleid door onze entert(r)ainers; zij fungeren als rode draad in de musical. De entert(r)ainers zijn gekleed in prachtige kostuums en er wordt live gezongen. De Musical wordt getoond aan de andere groepen, de ouders, de familie en vrienden. De uitvoering vindt plaats op een locatie die in overleg gekozen wordt. Zijn jullie klaar voor een spetterende beleving met een ‘Musical in 1 dag’?