Vadertje Tijd houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met ‘de tijd’. Zo orakelt hij over ‘Oud en nieuw’ tijdens een nieuwjaarsreceptie, speelt hij regelmatig mee in musicals van groep 8 én bespreekt hij verleden, heden en toekomst tijdens de opening van een nieuw pand.

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Nieuwjaar

Vadertje Tijd

Vadertje Tijd houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met ‘de tijd’. Zo orakelt hij over ‘Oud en nieuw’ tijdens een nieuwjaarsreceptie, speelt hij regelmatig mee in musicals van groep 8 én bespreekt hij verleden, heden en toekomst tijdens de opening van een nieuw pand. Vadertje Tijd gaat – in het kader van winkelcentrumpromotie - ook graag op zoek naar de leukste nieuwjaarswensen en goede voornemens van de bezoekers van uw winkelcentrum.

Albert EINSTEIN

Deze verstrooide uitvinder deelt graag zijn kennis. Dit doet hij bijvoorbeeld met uw gasten tijdens de nieuwjaarsreceptie; hij blijkt namelijk uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw organisatie. Zijn vernuft komt daarom ook goed tot zijn recht bij de lancering van een nieuw product. Daarnaast vertelt hij de leerlingen van uw school over zijn leven als uitvinder en gaat hij met hen aan de slag tijdens een spannend natuurkundeproject.

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen