Total Kwatsch is een interactieve muzikale belevenis met een breed Top 40-repertoire en een ‘Tiroler twist’.

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Oktoberfest

Total Kwatsch

Total Kwatsch is een interactieve muzikale belevenis met een breed Top 40-repertoire en een ‘Tiroler twist’. Dit vrolijke vijftal neemt uw gasten mee in een humoristisch festijn waar jodelen, spijker slaan en de Super Tollen Riezen Bingo centraal staan. Tijdens het Oktoberfest-evenement in uw winkelcentrum kunnen de bezoekers prijzen winnen die beschikbaar worden gesteld door de ondernemers van uw winkelcentrum. Hierbij maken de entertainers en muzikanten de diversiteit aan winkels en horecagelegenheden in het winkelcentrum kenbaar. De afwisseling tussen muziek en interactie zorgt voor onvergetelijke momenten tijdens uw themafeest.

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen