Over ons

Myra de Groot entertainment producties verzorgt creatieve concepten op maat waarbij de nadruk ligt op interactie en beleving. Wij helpen onze opdrachtgevers de juiste boodschap over te brengen op hun doelgroep.

“Entertainment als middel om het doel van de opdrachtgever te bereiken, entertainment met een missie”

 TeamMDG bestaat uit entertainers, een productieteam en een audio-visueel team. Zij staan onder leiding van owner, creator en entertainer Myra Fictoor - de Groot.

TeamMDG verbindt, brengt mensen in beweging en geeft energie!

Over Myra de Groot

Myra Fictoor - de Groot (1972) volgde haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (afdeling toneeldans Jazz) en aan de Stichting Amsterdamse Ballet Academie (afdeling show-musical onder leiding van Lucia Marthas). Als danseres werkte zij voor verschillende showballetten op evenementen en cruiseschepen en als entertainer met de combinatie zang, dans en acteren trad zij op bij diverse bedrijfsevenementen en in pretparken. Myra verzorgde ook de choreografie voor diverse theatervoorstellingen, haarshows en modeshows.

In 2004 richtte Myra haar eigen bedrijf op: Myra de Groot entertainment producties. Met dit productiebedrijf richt zij zich met haar team op het vertalen van de wens van de opdrachtgever naar een creatief concept. De nadruk ligt in deze concepten op interactie en beleving. Myra de Groot gebruikt entertainment als middel om het doel van de opdrachtgever te bereiken.

Het team van Myra de Groot entertainment producties bereikt het doel van de opdrachtgever altijd op een creatieve, maar doelgerichte manier. Dit is goed te zien aan het portfolio: wij verzorgen op maat geschreven theatediners, product- en beurspresentaties, activiteiten voor teambuilding, spelshows, energizers, muzikale beleving en winkelcentrumpromotie. Ook het openen van een nieuw (bedrijfs)pand, het schrijven van een lied op maat én het creëren van nieuwe, unieke personages behoren tot ons gevarieerde aanbod.

“Entertainment met een missie.” Myra weet met humor, improvisatie, tomeloze energie en haar passie voor het vak iedereen te raken.

sfeer

sfeer

sfeer

Over ons

Myra: “Mensen om mij heen verzamelen met dezelfde visie en werkwijze. Een platform creëren waar iedereen kan doen wat ze te gek vinden. Altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Dát maakt mij een workaholic met een glimlach.”

Lees meer

Achter de schermen

Myra: “Achter de schermen werken wij keihard aan kwaliteit. We hebben een hoop lol en hebben respect voor elkaar; ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Ik hecht net zoveel waarde aan professionaliteit als aan de juiste mentaliteit. Dat merk je zowel voor als achter de schermen.”

Lees meer

sfeer

sfeer

sfeer