TeamMDG verbindt, brengt mensen in beweging en geeft energie!

Myra de Groot entertainment producties verzorgt creatieve concepten op maat waarbij de nadruk ligt op interactie en beleving. Wij helpen onze opdrachtgevers doelen te bereiken door middel van de inzet van de juiste vorm van entertainment.

TeamMDG bestaat uit entertainers, een productieteam en een audio-visueel team. Zij staan onder leiding van eigenaar, creator en entertainer Myra Fictoor – de Groot.

Over Myra de Groot

Myra Fictoor – de Groot (1972) volgde haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (afdeling toneeldans Jazz) en aan de Stichting Amsterdamse Ballet Academie (afdeling show-musical onder leiding van Lucia Marthas). Als danseres werkte zij voor verschillende showballetten op evenementen en cruiseschepen en als entertainer met de combinatie zang, dans en acteren trad zij op bij diverse bedrijfsevenementen en in pretparken. Myra verzorgde ook de choreografie voor diverse theatervoorstellingen, haarshows en modeshows.

In 2004 richtte Myra haar eigen bedrijf op: Myra de Groot entertainment producties. Met dit productiebedrijf richt zij zich met haar team op het vertalen van de wens van de opdrachtgever naar een creatief concept. De nadruk ligt in deze concepten op interactie en beleving. Myra de Groot gebruikt entertainment als middel om het doel van de opdrachtgever te bereiken.

“Entertainment is een middel. Uiteindelijk draait het om het doel van de opdrachtgever: Entertainment met een missie”

Myra de Groot

Het team van Myra de Groot entertainment producties bereikt het doel van de opdrachtgever altijd op een creatieve, maar doelgerichte manier. Dit is goed te zien aan het portfolio: wij verzorgen op maat geschreven theatediners, product- en beurspresentaties, activiteiten voor teambuilding, spelshows, energizers, muzikale beleving en winkelcentrumpromotie. Ook het openen van een nieuw (bedrijfs)pand, het schrijven van een lied op maat én het creëren van nieuwe, unieke personages behoren tot ons gevarieerde aanbod.

“Entertainment met een missie.” Myra weet met humor, improvisatie, tomeloze energie en haar passie voor het vak iedereen te raken.

Achter de schermen

“Achter de schermen werken wij keihard aan kwaliteit. We hebben een hoop lol en hebben respect voor elkaar; ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Ik hecht net zoveel waarde aan professionaliteit als aan de juiste mentaliteit. Dat merk je zowel voor als achter de schermen.”

Myra de groot

“Mensen om mij heen verzamelen met dezelfde visie en werkwijze. Een platform creëren waar iedereen kan doen wat ze te gek vinden. Altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Dát maakt mij een workaholic met een glimlach.”

Myra de groot