Theaterdiner

Een spectaculair theaterdiner dat past bij uw locatie, gasten en gewenste thema. Elk evenement wordt door het enthousiaste team van Myra de Groot op maat samengesteld. Het enige wat wij van u nodig hebben is de achtergrondinformatie, themakeuze en wat er tijdens het diner geserveerd wordt. Wij regelen alles voor een onvergetelijke dinershow. Bel voor een kennismaking naar 06 55 81 69 98.

Theaterdiner mogelijkheden

De mogelijkheden voor een theaterdiner zijn eindeloos. Zo is een dinershow zeer geschikt voor bedrijven, Rotary clubs en zakelijke netwerken, maar ook voor bijvoorbeeld bruiloften en andere gelegenheden in persoonlijke sfeer. Organiseert u liever een theaterlunch? Ook dat is geen probleem. Met onze ervaring zullen we ongeacht de locatie, themakeuze en groep een onvergetelijk theaterdiner neerzetten.

  • Tot in de puntjes verzorgd: van organisatie tot uitvoering
  • Verbinden en creëren van contact binnen uw gezelschap
  • Geschikt voor zowel grote als kleine groepen

De voordelen van een theaterdiner voor uw gezelschap

  • Unieke belevenis voor uw gezelschap
  • Met elkaar in gesprek raken middels entertainment
  • Herkenbare anekdotes en onderwerpen die zorgen voor een glimlach en herkenning

Wilt u meer weten over hoe wij entertainment inzetten om uw gezelschap een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Maak een vrijblijvende afspraak:

Theaterdiner of theaterlunch op maat

Vooraf bespreken we uw wensen en wat de mogelijkheden zijn voor uw theaterdiner. Het is voor ons script belangrijk om meer te weten over uw gezelschap. Indien we weten hoe groot de groep is en wat de gemiddelde leeftijd en verdeling (man/vrouw) is, kunnen wij uw theaterdiner helemaal op maat maken. Daarnaast kunt u verschillende onderwerpen aan ons doorgeven, maar ook leuke weetjes en anekdotes over uw gezelschap. Laat u zich liever verrassen? Kies er dan voor om ons de vrije hand te geven. Ook de catering en de locatie van uw theaterlunch of theaterdiner kunt u aan ons overlaten. Wij nemen het graag uit handen en denken met u mee.

"Een onvergetelijke avond dankzij Myra de Groot en haar crew. Het theaterdiner was fantastisch en mijn personeel heeft genoten. De onderwerpen maakte het persoonlijk en de anekdotes waren hilarisch. Het theaterdiner is zeker voor herhaling vatbaar".

Dave de Jong

Van plan naar spektakel

Wij besteden veel aandacht aan het opstellen van een plan voor een geslaagd theaterdiner. Met het plan zorgen we ervoor dat uw wensen worden overgebracht op uw gezelschap. Voor het organiseren van een theaterdiner hanteren wij vier stappen:

Stappenplan voor het theaterdiner

Stap 1: Kennismaking

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede kennismaking de basis is voor een fijne samenwerking. We bespreken de wensen en verwachtingen en wanneer deze helder zijn, stappen we over naar stap twee.

Stap 2: Doelen stellen

We werken samen naar een einddoel: een geslaagd theaterdiner. We besteden daarom veel aandacht aan wat u met het evenement wilt bereiken. We stellen de doelen op en gaan door naar stap drie.

Stap 3: Plan opstellen

De derde stap is het uitwerken van een plan. U geeft aan wat uw wensen zijn: wilt u bijvoorbeeld dat wij de catering en de locatie regelen of doet u dat liever zelf? Het is voor ons van belang om te weten wat er wordt geserveerd en hoeveel gangen er zijn. Zodra er een plan is gemaakt, starten wij met het schrijven van een script.

Stap 4: Uitvoering

Myra de Groot Entertainment Producties maakt gebruik van allerlei thema’s en personages om uw theaterdiner tot een spektakel te maken. Het is volledig aan u welk thema en welke personages u kiest. Wij denken graag met u mee!
Voor meer informatie over onze werkwijze of voor het inplannen van een afspraak kunt u bellen naar het onderstaande telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Over Myra de Groot Entertainment Producties

Het team van Myra de Groot Entertainment Producties bestaat uit enthousiaste professionals die ervoor zorgen dat uw evenement een spektakel wordt. U kunt kiezen uit diverse thema’s en maar liefst 130 personages met prachtige bijpassende kostuums die uw theaterdiner tot leven brengen. Heeft u een ander thema in gedachten? Myra de Groot maakt ook thema’s geheel op maat.

Neem contact op

Organiseer een onvergetelijke avond voor uw gasten en neem contact met ons op. Wij plannen dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw theaterdiner. Bel 06 55 81 69 98 of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bedrijfsnaam
Vraag/ opmerking*
 

sfeer

sfeer

sfeer

Over ons

Myra: “Mensen om mij heen verzamelen met dezelfde visie en werkwijze. Een platform creëren waar iedereen kan doen wat ze te gek vinden. Altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Dát maakt mij een workaholic met een glimlach.”

Lees meer

Achter de schermen

Myra: “Achter de schermen werken wij keihard aan kwaliteit. We hebben een hoop lol en hebben respect voor elkaar; ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Ik hecht net zoveel waarde aan professionaliteit als aan de juiste mentaliteit. Dat merk je zowel voor als achter de schermen.”

Lees meer

sfeer

sfeer

sfeer