Theaterdiner

Een spectaculair theaterdiner dat past bij uw locatie, gasten en gewenste thema. Elk evenement wordt door het enthousiaste team van Myra de Groot op maat samengesteld. Het enige wat wij van u nodig hebben is de achtergrondinformatie, themakeuze en wat er tijdens het diner geserveerd wordt. Wij regelen alles voor een onvergetelijke dinershow.

De mogelijkheden

De mogelijkheden voor een theaterdiner zijn eindeloos. Zo is een dinershow zeer geschikt voor bedrijven, Rotary clubs en zakelijke netwerken, maar ook voor bijvoorbeeld bruiloften en andere gelegenheden in persoonlijke sfeer. Organiseert u liever een theaterlunch? Ook dat is geen probleem. Met onze ervaring zullen we ongeacht de locatie, themakeuze en groep een onvergetelijk theaterdiner neerzetten.

  • Tot in de puntjes verzorgd: van organisatie tot uitvoering
  • Verbinden en creëren van contact binnen uw gezelschap
  • Geschikt voor zowel grote als kleine groepen

De voordelen

  • Unieke belevenis voor uw gezelschap
  • Met elkaar in gesprek raken middels entertainment
  • Herkenbare anekdotes en onderwerpen die zorgen voor een glimlach en herkenning

Theaterdiner of theaterlunch op maat

Vooraf bespreken we uw wensen en wat de mogelijkheden zijn voor uw theaterdiner. Het is voor ons script belangrijk om meer te weten over uw gezelschap. Indien we weten hoe groot de groep is en wat de gemiddelde leeftijd en verdeling (man/vrouw) is, kunnen wij uw theaterdiner helemaal op maat maken. Daarnaast kunt u verschillende onderwerpen aan ons doorgeven, maar ook leuke weetjes en anekdotes over uw gezelschap. Laat u zich liever verrassen? Kies er dan voor om ons de vrije hand te geven. Ook de catering en de locatie van uw theaterlunch of theaterdiner kunt u aan ons overlaten. Wij nemen het graag uit handen en denken met u mee.

“Een onvergetelijke avond dankzij Myra de Groot en haar crew. Het theaterdiner was fantastisch en mijn personeel heeft genoten. De onderwerpen maakten het persoonlijk en de anekdotes waren hilarisch. Het theaterdiner is zeker voor herhaling vatbaar”.

Dave de Jong

In 4 stappen een theaterdiner met een missie

Myra de Groot Entertainment Producties maakt gebruik van allerlei thema’s en personages om uw theaterdiner tot een spektakel te maken. Het is volledig aan u welk thema en welke personages u kiest. Om snel samen goede keuzes te kunnen maken werken wij met een 4-stappen plan. Zo zetten we uw missie om in een theaterdiner!