Binnen 10 seconden weet je of er een klik is met de persoon die tegenover je staat. Hoeveel laat je van jezelf zien?

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Trainingen en Workshops

Training: Hoe zichtbaar ben jij in jouw pitch?

Binnen 10 seconden weet je of er een klik is met de persoon die tegenover je staat. Hoeveel laat je van jezelf zien? Wat is jouw lichaamshouding op dat moment? Wat maakt jou opvallend? Is wat je zendt altijd consistent? Durf je ook een verbinder te zijn? Dat en nog veel meer beslis je in die ene minuut van ontmoeting. Luisteren, reageren, snel schakelen en actie staan allemaal centraal in de training 'Hoe zichtbaar ben jij in jouw pitch?' Geschikt voor al uw medewerken: zij vormen namelijk ‘het gezicht’ van uw bedrijf.

Workshop Musical voor bedrijven:

Tijdens de workshop Musical voor bedrijven volgen de medewerkers workshops in zang, dans, acteren en tekst schrijven. We sluiten af met een spetterend optreden voor en door de medewerkers. Het team van Myra de Groot verbindt, brengt mensen in beweging en geeft energie. Is uw bedrijf daar klaar voor?

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen