Binnen tien seconden weet je of het klikt met de persoon tegenover je. Hoeveel laat je van jezelf zien tijdens een eerste ontmoeting?

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Trainingen en workshops scholen

Workshop: Hoe zichtbaar ben jij in jouw pitch?

Binnen tien seconden weet je of het klikt met de persoon tegenover je. Hoeveel laat je van jezelf zien tijdens een eerste ontmoeting? Wat is jouw lichaamshouding? Wat maakt jou opvallend? Is wat je zendt altijd consistent? Durf je een verbinder te zijn? Dat en nog veel meer beslis je in die ene minuut van ontmoeting. Luisteren, reageren, snel schakelen en actie staan centraal in de training 'Hoe zichtbaar ben jij in jouw pitch?' De workshop is geschikt voor het voortgezet onderwijs, ROC en werkgerichte opleidingen.

Workshop Musical voor scholen:

Tijdens de workshop Musical voor scholen volgen de leerlingen workshops in zang, dans, acteren en tekst schrijven. We sluiten af met een optreden van alles wat we geleerd hebben.

Musical project voor scholen:

Een aantal weken lang maken de leerlingen kennis met de verschillende vormen van theater en musical. Er wordt gewerkt aan zang, zanginterpretatie, dans, choreografie, acteren en stil spel. Naar wens leren de deelnemers ook meer over tekstschrijven, techniek, decor en kostuumontwerp.

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen