Beatrijs Eigenwijs en AnneFloor Praatmaardoor (de Stiefzussen van Assepoester) gaan tijdens het Vaderdag event op zoek naar de leukste vader van uw winkelcentrum,

Het entertainment wordt altijd op maat geschreven om het doel van uw event te bereiken. Inmiddels zijn er al vele personages tot leven gekomen passend bij verschillende thema’s.

Vaderdag

Beatrijs Eigenwijs en AnneFloor Praatmaardoor

Beatrijs Eigenwijs en AnneFloor Praatmaardoor (de stiefzussen van Assepoester) gaan tijdens het vaderdagevenement op zoek naar de leukste vader van het winkelcentrum. Ze verrassen – samen met de leerlingen – de jarige directrice met een lied op maat, verbinden ondernemers aan elkaar bij een netwerkevent en vermaken de bruiloftsgasten op muzikale wijze tijdens een theaterdiner.

Verhaalhalers Simon Synopsis & Clair Literair

De verhaalhalers Simon Synopsis en Clair Literair verzamelen bijzondere verhalen van medewerkers over het jubileum van uw bedrijf, brengen de vele felicitaties tijdens uw bruiloftsfeest bijeen en zijn reuze benieuwd naar de belevenissen van uw gasten in het nieuwe pand

Contact

Winkelcentrum promotie

Myra de Groot promoot uw winkelcentrum met uniek entertainment. Entertainers in prachtige op maat gemaakte kostuums zorgen voor beleving en interactie bij het winkelend publiek. Wij organiseren losse evenementen, maar een compleet jaarplan is ook mogelijk. Winkelcentrum promotie verbindt uw bezoekers aan het winkelcentrum en bedankt hen voor hun bezoek.

Lees meer over winkelcentrum promotie

Entertainment voor bedrijven

Bedank uw medewerkers voor hun inzet door middel van teambuilding-workshops, een theaterdiner of een feestavond. Verras uw vaste klanten met een bijzondere openingsact bij de opening van een nieuw pand. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van uw evenement. Ons team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Lees meer over promotie voor bedrijven

Entertainment voor scholen

Breng uw leerlingen in beweging met een musical in één dag, workshops of een Sinterklaas- of Kerstvoorstelling. Ook schrijven wij eindmusicals voor groep 8 helemaal op maat en kleden wij deze aan met een thema en personages. Het team van Myra de Groot begeleidt leerlingen én leerkrachten naar een onvergetelijke voorstelling.

Lees meer over evenementen voor scholen