Werkwijze

Het team van Myra de Groot Entertainment Producties bestaat uit enthousiaste professionals die ervoor zorgen dat uw evenement een spektakel wordt. U kunt kiezen uit diverse thema’s en maar liefst 130 personages met prachtige bijpassende kostuums die uw theaterdiner tot leven brengen. Heeft u een ander thema in gedachten? Myra de Groot maakt ook thema’s geheel op maat.

In 4 stappen van missie naar entertainment

 1. Kennismaking
  In het eerste gesprek maken we uitgebreid kennis met elkaar. Wij geloven namelijk dat een goede kennismaking de basis is van een langdurige samenwerking. Als we ons kunnen vinden in elkaars ideeën en opvattingen, dan zijn wij klaar voor stap twee.
 2. Doelen stellen
  Zonder heldere doelstellingen is het lastig om naar een einddoel toe te werken. Daarom besteden wij veel aandacht aan het opstellen van doelen en de communicatieboodschap die u graag wilt uitdragen.
 3. Plan opstellen
  De derde stap van onze werkwijze is het opstellen van een plan. Afhankelijk van uw wensen en doelen wordt het een plan voor losse evenementen óf een volledig jaarplan. Elk plan – kort of lang – wordt volledig op maat gemaakt, om zo de gestelde doelen te behalen.
 4. Uitvoering
  Myra de Groot Entertainment Producties maakt gebruik van tientallen thema’s en ruim honderd personages om uw boodschap uit te dragen. Voor elk thema zijn er diverse personages die uw evenement tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. Uiteraard is het ook mogelijk dat Myra de Groot een gastheer of gastvrouw vertolkt die een product introduceert of een spel presenteert.

Meer weten over onze werkwijze? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06 – 5581 6998.

Compleet bedrijfsentertainment, uitgevoerd door één team

Het team van Myra de Groot Entertainment Producties bestaat uit enthousiaste professionals uit het theater-vak.  De mensen die ervoor zorgen dat uw bedrijfsentertainment een succes wordt zijn:

 • Entertainers die kunnen zingen, dansen, acteren, presenteren goochelen en een instrument bespelen
 • Experts op het gebied van audiovisuele elementen die zorgen voor licht, geluid, fotografie en film
 • Leden van het productieteam. Dit team bestaat uit producers, visagisten, grimeurs, decorontwerpers, een strateeg en een regisseur.

Met dit team verzorgen wij uw evenement tot in de puntjes, zowel voor als achter de schermen. Wij verzorgen zowel losse acts als complete concepten die op maat gemaakt worden voor uw bedrijf. Van ontvangst tot uitzwaaimoment: alles wordt voor u geregeld!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor entertainment bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak.