Winkelcentrum promotie

Met winkelcentrum promotie zet u uw winkelcentrum in de schijnwerpers. Het enthousiaste team van Myra de Groot gebruikt ‘entertainment met een missie’ om het winkelend publiek te bedanken voor hun bezoek en hen te verbinden aan uw winkelcentrum. Door middel van losse evenementen of een uitgekiend jaarplan op maat bent u verzekerd van consumentenacties en evenementen die zorgen voor interactie, beleving en verbinding. Bij Myra de Groot Entertainment Producties staat uw einddoel altijd voorop.

Hoe zetten wij entertainment in voor uw winkelcentrum promotie?

Myra de Groot Entertainment Producties staat voor ‘entertainment met een missie’. Door inzet van unieke personages vergroten wij de beleving in uw winkelcentrum. Dit doen wij bijvoorbeeld door themaweekenden, fashion-, food- en lifestyle-events en diverse andere acties te organiseren. Myra de Groot verzorgt de complete organisatie van de evenementen en zorgt dat het evenement een verbinding creëert tussen de bezoekers en uw winkelcentrum. Om de brug naar de winkelcentrumbezoekers te slaan kunnen wij gebruik maken van diverse sprekers, presentatoren en ruim honderd verschillende personages.

Klik hier voor de video

Klik hier voor de video

Bekijk hier meer voorbeelden van onze thema’s en personages:

De voordelen van winkelcentrum promotie door Myra de Groot

 • Een compleet jaarplan voor u ontwikkeld, geproduceerd en uitgevoerd
 • Advies en ondersteuning bij doelstellingen en ideeën
 • Wij werken voor winkelcentra, winkeliersverenigingen en ondernemers
 • Verbind de bezoekers aan uw winkelcentrum
 • Creëer betrokkenheid bij winkeliers en ondernemers

Wilt u weten hoe Myra de Groot uw boodschap en ideeën bij de juiste doelgroep brengt? Bel voor een vrijblijvende afspraak met 06 – 5581 6998 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De mogelijkheden van winkelcentrum promotie

Myra de Groot Entertainment Producties ondersteunt u op het gebied van winkelcentrum promotie. Dit kunnen wij doen door een eenmalige actie of evenement te verzorgen of door een compleet jaarplan te ontwikkelen, te produceren en uit te voeren: dit is volledig afhankelijk van uw wensen en doelen. U kunt bij ons terecht voor:

Eenmalige acties en evenementen

Als u een eenmalig actie of evenement wilt laten organiseren voor de bezoekers van uw winkelcentrum, dan kunt u hiervoor bij Myra de Groot terecht. Zo organiseren wij:

 • Complete fashion-, food- en lifestyle-events
 • Acties met entertainment tijdens de thema weekenden
 • Spelshows op maat geschreven

Jaarplan

Met een jaarplan kunnen wij uw winkelcentrum of winkelcentra het hele jaar door voorzien van evenementen en acties die zorgen voor het behalen van uw doelstellingen. In het jaarplan werken wij alle evenementen en acties per thema uit, die wij vervolgens ook ontwikkelen, produceren en uitvoeren. Een jaarplan kan bijvoorbeeld bestaan uit evenementen ter ere van het jubileum en andere bijzondere gebeurtenissen binnen uw winkelcentrum.

Met een jaarplan bent u verzekerd van een jaar met bijzondere promotie-events waarmee u de bezoekers bedankt. Tevreden bezoekers blijven ambassadeurs, en deze mogen wat ons betreft regelmatig in het zonnetje gezet worden.

In 4 stappen naar effectieve promotie van uw winkelcentrum

Met de winkelcentrum promotie van Myra de Groot Entertainment Producties bereikt u uw doelen door middel van entertainment. We besteden veel aandacht aan het opstellen van doelen om op effectieve wijze een promotieplan te ontwikkelen. Met het plan zorgen we ervoor dat uw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht op uw doelgroep. Voor winkelcentrum promotie hanteren wij vier simpele stappen:

Het stappenplan voor winkelcentrum promotie

 • 1Kennismaking

  In het eerste gesprek maken we uitgebreid kennis met elkaar. Wij geloven namelijk dat een goede kennismaking de basis is van een langdurige samenwerking. Als we ons kunnen vinden in elkaars ideeën en opvattingen, dan zijn wij klaar voor stap twee.

 • 2Doelen stellen

  Zonder heldere doelstellingen is het lastig om naar een einddoel toe te werken. Daarom besteden wij veel aandacht aan het opstellen van doelen en de communicatieboodschap die u graag wilt uitdragen.

 • 3Plan opstellen

  De derde stap van onze werkwijze is het opstellen van een plan. Afhankelijk van uw wensen en doelen wordt het een plan voor losse evenementen óf een volledig jaarplan. Elk plan - kort of lang - wordt volledig op maat gemaakt, om zo de gestelde doelen te behalen.

 • 4Uitvoering

  Myra de Groot Entertainment Producties maakt gebruik van tientallen thema’s en ruim honderd personages om uw boodschap uit te dragen. Voor elk thema zijn er diverse personages die uw evenement tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. Uiteraard is het ook mogelijk dat Myra de Groot een gastheer of gastvrouw vertolkt die een product introduceert of een spel presenteert.

Meer weten over onze werkwijze? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06 – 5581 6998. Liever een bericht achterlaten? Dat kan ook. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Thema’s voor winkelcentrumpromotie

Met een thema op maat krijgt uw evenement een unieke uitstraling die de uit te dragen boodschap perfect overbrengt op uw doelgroep. Wilt u de zomer naar uw winkelcentrum halen? Myra de Groot Entertainment Producties zorgt voor een zomerse sfeer, inclusief personages die het thema tot leven brengen.

Liever een actie voor Valentijnsdag, Moederdag, Halloween of Sinterklaas? Ook hiervoor heeft Myra de Groot diverse effectieve strategieën uitgewerkt. Heeft u een evenement waarvoor u een speciaal thema wilt? Myra de Groot maakt ook thema’s geheel op maat.

 • Nieuwjaar

  Nieuwjaar

  Vadertje Tijd houdt zich bezig met alles wat te ma ...

 • Valentijn

  Valentijn

  Val en Tijn vormen een hartverwarmend duo. Ze verr ...

 • Lente

  Lente

  Overgevlogen uit de Elfenvalei zorgen deze elfen e ...

 • Pasen

  Pasen

  De unieke paashazen verstoppen de paaseieren in uw ...

 • Moederdag

  Moederdag

  Gastvrijheid en klantenbinding staan bovenaan bij ...

 • Pinksteren

  Pinksteren

  De pinksterbloemen vieren met u het voorjaar. Zij ...

 • Vaderdag

  Vaderdag

  Beatrijs Eigenwijs en AnneFloor Praatmaardoor (de ...

 • Zomer

  Zomer

  Zonnestraalvangers Zonne en Sterre vangen de eerst ...

 • Herfst

  Herfst

  Autumn en Leaf kondigen de herfst aan in uw winkel ...

 • Dierendag

  Dierendag

  Klazien Konijn en Toekie Toekan spelen tijdens Die ...

 • Oktoberfest

  Oktoberfest

  Total Kwatsch is een interactieve muzikale beleven ...

 • Halloween

  Halloween

  Tijdens de Halloween-actie krijgt uw winkelcentrum ...

 • Sinterklaas

  Sinterklaas

  Cato Cadeau en Fred Pakket komen regelrecht uit de ...

 • Kerst

  Kerst

  X-mas Dickens Style, bekende winterse liedjes word ...

 • Winter

Personages

Myra de Groot gebruikt personages om uw boodschap over te brengen op de bezoekers van uw winkelcentrum. Iedere dag bedenken wij nieuwe karakters om nog meer maatwerk te kunnen leveren. Momenteel hebben wij ruim 100 personages die wij in kunnen zetten voor uw winkelcentrum promotie. Bekijk hier aantal voorbeelden van de personages die wij inzetten bij onze thema-evenementen:

 NEEM CONTACT OP MET MYRA DE GROOT

Bent u enthousiast geworden over de manier waarop wij uw winkelcentrum kunnen promoten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 06 – 5581 6998 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bedrijfsnaam
Vraag/ opmerking*
 

sfeer

sfeer

sfeer

Over ons

Myra: “Mensen om mij heen verzamelen met dezelfde visie en werkwijze. Een platform creëren waar iedereen kan doen wat ze te gek vinden. Altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Dát maakt mij een workaholic met een glimlach.”

Lees meer

Achter de schermen

Myra: “Achter de schermen werken wij keihard aan kwaliteit. We hebben een hoop lol en hebben respect voor elkaar; ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Ik hecht net zoveel waarde aan professionaliteit als aan de juiste mentaliteit. Dat merk je zowel voor als achter de schermen.”

Lees meer

sfeer

sfeer

sfeer