Winkelcentrum promotie

Wil je meer klanten in je winkel?

  • Wil je de klanten van jouw onderneming / winkelcentrum extra bedanken voor het lokaal shoppen?
  • Heb je al tijd te kort en zit je als ondernemer toch in de winkelcentrum promotie commissie?

Ontdek inzet van doelgericht entertainment (volgens de geldende regels) en werk samen aan:

  • Zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw onderneming 
  • Verbinding tussen bezoekers en ondernemers van jouw winkelcentrum 
  • Het bedanken van de bezoekers dat zij winkelen in jouw winkelcentrum

Plan een brainstorm in en ontdek wat entertainment met een missie voor jouw winkelcentrum kan betekenen. 

Entertainment met een missie voor winkelcentra

Myra de Groot Entertainment Producties is ‘entertainment met een missie’.

Tijdens de thema dagen in het voorjaar: Valentijn, Lente, Pasen, Moederdag, Vaderdag en in het najaar: Halloween Sinterklaas, Kerst en gedurende de gehele winter periode zetten wij unieke personages in om de de beleving in uw winkelcentrum, samen met u als ondernemer te vergroten. Wij bedanken namens de ondernemers de bezoekers voor het winkelen in dit centrum.

We werken aan zichtbaarheid en vindbaarheid van uw onderneming door middel van fashion-, food- en lifestyle-events. Myra de Groot verzorgt naar wens de complete organisatie van de evenementen en zorgt samen met u dat het evenement de verbinding versterkt tussen de bezoekers en de ondernemers van uw winkelcentrum.

De voordelen

  • Een compleet jaarplan voor u ontwikkeld, geproduceerd en uitgevoerd
  • Advies en ondersteuning bij doelstellingen en ideeën
  • Wij werken voor winkelcentra, winkeliersverenigingen en ondernemers
  • Verbind de bezoekers aan uw winkelcentrum
  • Creëer betrokkenheid bij ondernemers en ondernemingen

De mogelijkheden

Myra de Groot Entertainment Producties ondersteunt u op het gebied van winkelcentrum promotie. Dit kunnen wij doen door een eenmalige actie of evenement te verzorgen of door een compleet jaarplan te ontwikkelen, te produceren en uit te voeren: dit is volledig afhankelijk van uw wensen en doelen. U kunt bij ons terecht voor:

Eenmalige acties en evenementen

Als u een eenmalig actie of evenement wilt laten organiseren voor de bezoekers van uw winkelcentrum, dan kunt u hiervoor bij Myra de Groot terecht. Zo organiseren wij:

Acties met entertainment tijdens de thema weekenden

Complete fashion-, food- en lifestyle-events

Jaarplan

Met een jaarplan kunnen wij uw winkelcentrum of winkelcentra het hele jaar door voorzien van evenementen en acties die zorgen voor het behalen van uw doelstellingen. In het jaarplan werken wij alle evenementen en acties per thema uit, die wij vervolgens ook ontwikkelen, produceren en uitvoeren. Een jaarplan kan bijvoorbeeld bestaan uit evenementen ter ere van het jubileum en andere bijzondere gebeurtenissen binnen uw winkelcentrum.

Met een jaarplan bent u verzekerd van een jaar met bijzondere promotie-events waarmee u de bezoekers bedankt. Tevreden bezoekers blijven ambassadeurs, en deze mogen wat ons betreft regelmatig in het zonnetje gezet worden.

In 4 stappen naar effectieve promotie van uw winkelcentrum

Met de winkelcentrum promotie van Myra de Groot Entertainment Producties bereikt u uw doelen door middel van entertainment. We besteden veel aandacht aan het opstellen van doelen om op effectieve wijze een promotieplan te ontwikkelen. Met het plan zorgen we ervoor dat uw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht op uw doelgroep. Voor winkelcentrum promotie hanteren wij vier simpele stappen.

Thema’s voor winkelcentrumpromotie

Met een thema op maat krijgt uw evenement een unieke uitstraling die de uit te dragen boodschap perfect overbrengt op uw doelgroep. Wilt u de zomer naar uw winkelcentrum halen? Myra de Groot Entertainment Producties zorgt voor een zomerse sfeer, inclusief personages die het thema tot leven brengen.

Liever een actie voor Valentijnsdag, Moederdag, Halloween of Sinterklaas? Ook hiervoor heeft Myra de Groot diverse effectieve strategieën uitgewerkt. Heeft u een evenement waarvoor u een speciaal thema wilt? Myra de Groot maakt ook thema’s geheel op maat.

Personages

Myra de Groot gebruikt personages om uw boodschap over te brengen op de bezoekers van uw winkelcentrum. Iedere dag bedenken wij nieuwe karakters om nog meer maatwerk te kunnen leveren. Momenteel hebben wij ruim 130 personages die wij in kunnen zetten voor uw winkelcentrum promotie.